Omeletrolletjes met mon chou-zalm - Vet maaltijd fase 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De eieren klutsen met de room, maar het mag niet schuimen Doe wat olie in de pan en laat de pan heet worden Schenk de helft van het eimengsel erin Als het bijna gestold is wat witte peper er over strooien Als de bovenkant droog is de omelet uit de pan op een plank laten glijden De tweede omelet bakken en beide omeletten af laten koelen De zalmsnippers met de mon chou vermengen, bij voorkeur in de keukenmachine Het monchou/zalm-mensel over de omeletten verdelen en uitsmeren; 1 cm van de rand vrijhouden De omeletten oprollen en strak in plastic folie verpakken en dan in de koelkast een paar uur laten opstijven Voor gebruik in plakjes snijden

Omeletrolletjes met mon chou-zalm - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Japanse nori-omeletrolletjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige nasi goreng met knoflook
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omeletrolletjes met nori en zalm
20 min
Bekijk recept
Omeletrolletjes met zalm
20 min-
Bekijk recept