Kippenlever paté - Vet maaltijd fase 1

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kippenlevertjes afspoelen en droogdeppen met keukenpapier Ui in kleine stukjes snijden, knoflook fijnmaken Walnoten grof hakken (stukjes plm 5 mm) Kippenlevertjes in de boter bakken Als ze rondom verkleurd zijn de ui en de knoflook toevoegen en even fruiten Het geheel 5 minuten gaar laten sudderen Pan van het vuur nemen en het mengsel af laten koelen De kippenlevertjes en ui pureren (met een keukenmachine) Voeg de slagroom, de tomatenpuree, de walnoten en de wijn toe Maak het op smaak met zout en peper Doe het in een vorm en zet in de koeling om op te stijven

Kippenlever paté - Vet maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Rondjes krokant brood met terrine van kippenlever met porto
Voorgerecht
Bekijk recept
Mousse van kippenlever
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toostje met kippenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept