Was de rijst, en zet met water op het vuur Voeg, als het water kookt, een mespuntje zout toe Roer voorzichtig een keer om en laat de rijst gaar worden (± 25 minuten) Schep de rijdt, als die gaar is, op een grote schaal en spreid hem goed uit om hem te laten afkoelen Roerbak de vulling zonder, of met zéér weinig) olie in een goed geprepareerde wok of anti-aanbak pan Eerst de witte ui en knoflook totdat deze glazig zijn geworden en daarna de rest van de groenten en de kruiden erbij Voeg het water toe, en laat het zachtjes stoven totdat het vocht verdampt is Deponeer op een stuk pisangblad of stuk aluminiumfolie wat rijst ter grote van ongeveer 10 X 4 cm en ongeveer 1 cm dik, leg het vulsel in het midden en rol het op zodat de vulling in het midden van het rolletje komt Stoom de lemper dan in pisangbladeren of aluminiumfolie ca 15 minuten in de stoompan De rolletjes moeten stevig opgerold worden Kan zowel warm als koud gegeten worden
Lemper - Koolhydraat maaltijd fase 1 is een recept van De vlam in de pan