Basic Chili

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de olie in een pan en bak daarin het gehakt, de ui en de knoflook tot het gehakt rul is Roer er de komijn, het chilipoeder en naar smaak zout en peper door Voeg de in stukjes gesneden tomaten, het sap en het water toe en roer dit even goed door elkaar Laat de saus zonder deksel op een laag vuur ñ 1 1/2 uur sudderen, roer af en toe om aanbranden te voorkomen en voeg eventueel wat water toe

Basic Chili is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Plaattaart met courgette en tonijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met linzen en worstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-venkelsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipshoarma met rijkgevulde salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept