Gestoofd rundvlees uit de oven

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de wijn, azijn, bouillon, zout, peperkorrels, piment, bruine suiker, laurier en de uien Snijd het vet van het vlees en leg het in een vuurvaste schaal Schenk de marinade over het vlees en keer vlees om, zodat het aan alle kanten met de marinade wordt bedekt Laat het 2 uur of (nog liever!) een nacht in de koelkast marineren (keer het vlees nog enkele malen in de marinade om) Haal het vlees uit de marinade en zeef de marinade voor later gebruik Dep het vlees met keukenpapier droog en strooi er de bloem over Bak het vlees in een braadpan op hoog vuur aan alle kanten in een beetje olie of spekvet bruin en schenk er de gezeefde marinade bij Doe het geheel weer in de ovenschotel (zonder deksel) en laat het vlees in een matig warme oven (ñ 175 èC) gaar worden (reken 30-32 minuten per 500 gr) Haal het vlees uit de oven en laat het 15 minuten rusten

Gestoofd rundvlees uit de oven is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn met wortelen en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept