Gevulde runderrollade

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop het vlees zo plat mogelijk uit, bestrijk het met de uitgeperste teentjes knoflook en bestrooi het met wat zout, peper en oregano Verdeel de blaadjes spinazie over het vlees en bestrooi ze met de geraspte wortel Dek het geheel af met de plakjes ei Rol het gevulde vlees op en bind de rollade vast met keukengaren Doe de rollade in een pan en voeg zoveel bouillon toe dat het vlees net onder staat Breng het geheel aan de kook Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat de rollade ñ 2 uur zachtjes sudderen tot hij gaar is Neem de rollade uit de pan, verwijder het keukengaren en snijd hem in niet al te dunne plakken Leg de plakken rollade op een schaal en schenk er wat van het stoofvocht over Ook kan de rollade koud worden geserveerd Laat hem in dat geval afkoelen in het stoofvocht en snijd hem daarna in plakken

Gevulde runderrollade is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Runderrollade met krokante korst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rollade met noten
Bekijk recept
Rollade Wellington
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderrollade
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept