Mexicaanse aardappelpan

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de bieflappen in repen en schep ze om met 2 eetlepels tacokruiden en de gesnipperde knoflook Snijd de maiskolven in stukken, schil de aardappeltjes en snijd de ui in ringen, de courgette in (halve) plakken en de paprika in ringen Verhit de olie en bak de bieflapjes hierin bruin Voeg de groenten toe (ook de mais), leg de laurierblaadjes ertussen en stoof het gerecht onder omscheppen 10 minuten Voeg dan 1/4 liter water en het halve bouillontablet toe en laat het geheel nog 15 minuten met het deksel op de pan garen Breng op smaak met zout en peper

Mexicaanse aardappelpan is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse Aardappelpan
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet en gebakken aardappeltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met gebakken aardappeltjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept