Brood ontkorsten en in melk 10 min. laten weken In kom doen uitgeknepen brood, ontbijtspek, kalfspoulet, 1 uitgeperst teentje knoflook, peterselie, eieren, nootjes, nootmuskaat, peper en zout Goed mengen Vlees bestrooien met peper en zout Vleesmengsel erover verdelen en lap oprollen Dichtbinden met rolladetouw Oven voorverwarmen op 175 graden In grote braadpan boter verhitten Vlees in 10 min. rondom bruinbakken Vlees met bakvet overdoen in braadslede 1 uitgeperst teentje knoflook en ui toevoegen Afdekken met aluminiumfolie In midden van oven vlees 45 min. braden Kalfsfond verwarmen en aan bakvet toevoegen Nog 1 uur braden Vlees uit pan scheppen Boven andere pan braadvocht zeven Op smaak brengen met peper en zout Afwerken Oven voorverwarmen op 225 graden Rolladetouw verwijderen Rollade in plakken snijden en op ovenschaal leggen Afdekken met aluminiumfolie In midden van oven vlees in 30 min. warm laten worden Saus verwarmen Beetje saus rondom rollade schenken Rest van saus erbij geven