Kalfsvlees Vetreno

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de haas in de lengte over maar niet geheel door Leg het open, sla het wat plat, bepeper aan beide kanten Bestrijk met gesmolten boter, strooi er de gemalen noten over, leg daar de in plakjes gesneden champignons op en tot slot de stukjes tomaat Klap de haas weer dicht en rijg het geheel aan een spit, zodanig dat de vulling er niet uit kan vallen Smeer het vlees in met olie en laat het gaar en mooi bruin roosteren Garneer met schijfjes citroen en geef er gebakken aardappels bij

Kalfsvlees Vetreno is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept