Kalfszwezerik met port

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de zwezeriken twee uur te week in koud azijnwater Laat de morieljes zwellen in water Blancheer de zwezeriken 5 min. in gezouten water Verwijder voorzichtig de vliesjes en eventueel vet Wikkel ze in een propere keukenhandoek en leg ze onder een plankje met een gewicht op Laat een uur rusten Snipper de gekuiste wortel, ui en selder Fruit dit mengsel samen met de zwezeriken 15 min. in hete boter en olie Blus met de gevogeltebouillon Voeg de port en de room toe Laat de uitgelekte morieljes sudderen in de saus Snijd de zwezeriken in plakjes en serveer ze omringd met de groenten en overgoten met de saus

Kalfszwezerik met port is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Asperges Met Kalfszwezerik En Paddestoelassortiment
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfszwezerik Met Kreeftensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kalfszwezerik
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept