Zoek
Schnitzels
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 kalfsschnitzels Peper Paneermeel 1/2 ei 50 gr boter 2 eieren Peter
Bereiding
Schnitzels bepeperen en door paneelmeel - het met water losgeklopte 1/2 ei - en nog eens door paneermeel halen Daarna kort in boter bakken Intussen 2 spiegeleieren bakken en die op de schnitzel deponeren Bestrooien met peterselie
Schnitzels is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Schnitzel, citroen en courgette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzel, citroen en courgette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept