Amerikaans runderbraadstuk

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het runderbraadstuk in met zout, peper en pimentpoeder Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin Maak intussen de uien, de knoflook, de bleekselderij en de paprika schoon en snijd ze heel klein Halveer de Spaanse peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn Leg het vlees op een bord Bak alle gesneden groenten circa 4 minuten in het bakvet Roer de salsasaus, moderd, kaneel en het bier erdoor Breng de saus aan de kook Leg het vlees erin en smoor het met het deksel schuin op de pan in circa 1 uur zachtjes gaar Leg het vlees op een plank en laat het circa 5 minuten rusten Kook de saus eventueel op hoog vuur in tot deze wat dikker begint te worden Bind de saus eventueel met allesbinder Snijd het vlees in plakken Leg deze dakpansgewijs op een warme schaal en schep er wat saus over Garneer met toefjes peterselie Lekker met rijst en tomaten gevuld met maïs

Amerikaans runderbraadstuk is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenham met gepofte appel uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet Op Zijn Amerikaans
10-20 min -
Bekijk recept