Ossehaas met asperges en mousselinesaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de ossehaas bruin in de boter, kruid met peper en laat het vlees verder bakken in een voorverwarmde oven op 225 graden (ca 30 min) Laat deze nog 5 minuten in de oven staan (stroomloos) vooraleer het vlees te versnijden en te kruiden met zout Kook intussen de asperges beetgaar De mousselinesaus als volgt bereiden De eieren, het citroensap, de wijn en het water goed opkloppen met elektrische klopper, op zacht vuur (of bain-marie) blijven kloppen tot het geheel dikt (maar niet laten koken) De boter klaren en in het begin voorzichtig bij de saus voegen, kruiden met zout en cayennepeper

Ossehaas met asperges en mousselinesaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Videetjes Met Grijze Garnalen En Mousselinesaus
30-60 min -
Bekijk recept
Gegrilde Asperges Met Zalmforel En Mousselinesaus
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Zeeduivel en papillote met mousselinesaus
0 min
Bekijk recept

Pepersteak met pompoenpuree
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossehaas Verpakt In Parmaham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten
Bekijk recept
Orientaalse Ossehaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept