Schoteltje van rundsvlees

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bekleed een vuurvaste schotel met de stukjes spek Daarop de in ringen gesneden ui, vervolgens de tomaten, dan de runderlapjes Deksel op de pan en in de oven, 3 a 4 uur Een kwartier voor het opdienen de champignons erbij doen Bestrooien met fijngehakte peterselie Serveren met stokbrood en sla uit de houten slabak, die is ingewreven met knoflook, en waar een lepeltje wijnazijn, een paar lepels olijfolie, een beetje mayonaise, een zeer klein scheutje worcestershiresaus en een theelepel mosterd in zijn geroerd De droge gescheurde sla leggen we in de bak en tussen een paar bladen strooien we verse peper Vervolgens wordt alles voorzichtig door elkaar geschept

Schoteltje van rundsvlees is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dipsaus met wasabi
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade voor lam en ander rood vlees
Bijgerecht
Bekijk recept

Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Spiegelei met groene aspergepunten
Lunchgerecht
Bekijk recept
Krokante grapefruittaartjes
40 min- Nagerecht
Bekijk recept
Bruisend cranberrysap
10 min
Bekijk recept