Vleeskoekjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het gehakt in de olie Voeg ui en knoflook toe en sudder tot de ui gaar is Voeg tomaten, zout, peper, rode peper en thijm toe en bak al roerend geduren- de 5 minuten Het mengsel moet droogkoken Haal de pan van het vuur en roer er de 2 opgeklopte eieren door Zet de pan terug op het vuur en kook nog 3 minuten Laat afkoelen Maak rondjes van het deeg met een doorsnede van 12 cm Leg daar aan een zijde 2 of 3 eetl vlees op en vouw dicht tot een maantje Zorg ervoor dat de kanten goed op elkaar kleven Bestrijk met eiwit en prik erin om de stoom eruit te laten Bak op een bakplaat gedurende 30 minuten, stand 7 Serveer met een salade en gebakken aardappels

Vleeskoekjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Vleeskoekjes
0 min
Bekijk recept
Hartig gehakt
Bekijk recept
Hartig gehakt
Bekijk recept
Beierse Gehaktkoekjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleeskoekjes
0 min
Bekijk recept
Hartig gehakt
Bekijk recept
Hartig gehakt
Bekijk recept
Beierse Gehaktkoekjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept