Gevuld stokbrood met gehakt

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes Verhit de boter in een koekenpan, bak de champignons 5 minuten tot al het vocht is verdwenen en bestrooi ze met zout en peper Snijd de augurken in kleine stukjes en de kaas in kleine blokjes Meng het gehakt, de kaas, de augurken en de champignons met 1 theelepel rozemarijn, zout en peper door elkaar en vorm er een rol van, iets korter dan het stokbrood Snijd het stokbrood overlangs doormidden en hol het iets uit Leg het gehakt tussen de 2 broodhelften, druk ze stevig aan en verpak het brood in aluminiumfolie Verwarm de oven voor op 225°C en bak het brood in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin Geef er een gemengde salade bij

Gevuld stokbrood met gehakt is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept