Gevulde gehaktballen met nootjes

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de nootjes een beetje fijn en meng ze met de verse roomkaas Klop het ei los Meng het gehakt met de gehaktkruiden, 2 eetlepels ei en 2 eetlepels paneermeel Vorm van het gehakt 6 balletjes en druk die in de hand zo plat mogelijk Verdeel de verse roomkaas met noten in 6 stukjes Neem telkens een platgedrukt balletje gehakt in de hand en leg er een stukje verse roomkaas op Vouw het gehakt om de kaas en druk de randen van het gehakt voorzichtig op elkaar, zodat de kaas er niet meer uit kan Strooi wat paneermeel in een diep bord Haal de gevulde gehaktballen eerst door het losgeklopte ei en vervolgens door het paneermeel, zodat ze er helemaal mee zijn bedekt Verhit de olie tot ± 180°C, frituur de gevulde gehaktballen in de hete olie in ± 7 minuten goudbruin en gaar en laat ze op keukenpapier uitlekken

Gevulde gehaktballen met nootjes is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
In port gemarineerde kersen met limoen-mascarpone
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsnootjes met gebakken dadels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept