Geroosterde tomaat

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de tomaat doormidden, bestrooi elke helft met peper en zout en leg ze, met de bolle kant naar boven, op een stuk keukenpapier; laat ze 1 uur uitlekken Draai ze om en bestrooi de opengesneden helften met de gemengde kruiden en knoflookpoeder naar smaak Leg ze 7 minuten onder de grill en bestrooi ze, voor het opdienen, met een beetje kleingesneden bieslook

Geroosterde tomaat is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept