Provençaals lamsvlees

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175°C Let er goed op dat al het vet van het vlees afgesneden is Giet de helft van de bouillon in een vuurvaste schaal Wrijf het vlees in met de knoflook en de kruiden en bestrooi het met peper en zout Braad het in 20-30 minuten in de oven gaat Giet nu de resterende bouillon over het vlees en laat het nog 5-10 min doorbraden Snijd de peper zeer klein en strooi die over het vlees Dien het gerecht zeer warm op

Provençaals lamsvlees is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept