Rauwkostschotel

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het teentje knoflook in twee en wrijf daarmee je slakom in Scheur de sla van elkaar met de handen en doe ze in de kom Vervolgens de mozzarellablokjes, de tomatenblokjes, advocadoblokjes en appelblokjes Twee a drie in fijne schijfjes gesneden verse champignons Doe ook de ajuinringen erbij Doe de gesneden bieslook en de verscheurde maggi en basilicum erbij Overgiet alles royaal met de olijfolie met basilicum Doe daarop royaal (naar smaak) gemalen peper uit de pepermolen Eventueel naar smaak een klein scheutje azijn bijvoegen Serveren met in blokjes gesneden gekookte aardappelen (koud laten worden) of er gekookte pasta (koud laten worden) eronder

Rauwkostschotel is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Rauwkostschotel
Bekijk recept
Caesers Kapucijnerschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rauwkostschotel
Bekijk recept
Caesers Kapucijnerschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept