Asperges met citroensaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de onderste helft van de asperges en kook ze rechtopstaand in 15 minuten gaar in 5 cm water Meng de olie, het citroensap en de nootmuskaat goed door elkaar Leg de uitgelekte asperges op een dienschotel, overgiet ze met de saus en werk af met geraspte kaas, een snuifje zout en wat versgemalen peper

Asperges met citroensaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept