Bami goreng met oedang

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de garnalen af, laat ze uitlekken en strooi er wat zout, peper, laos en nootmuskaat over Snijd de spinazie in stukken van 5 cm, was ze en laat ze uitlekken Kook de bami intussen gaar, spoel ze af en laat ze uitlekken Fruit de garnalen in 1 1/2 eetl slaolie tot ze bruin zijn en laat ze uitlekken Doe hetzelfde met de spinazie, maar laat deze niet te zacht worden Fruit in de overgebleven olie de knoflook en ui Voeg dan de garnalen, spinazie en bami toe en roer alles goed door elkaar Dien het geheel warm op en geef er atjar en gebakken ei bij

Bami goreng met oedang is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Lamssaté met chilipindasaus uit Maleisië
10 min, voorbereiden 20 min, wachten 60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte pindasaus
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept Indonesische boemboe (kruidenpasta)
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ayam gomeh
15 min, voorbereiden 30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept