Snijd de tahoe in kleine blokjes Roer in een kom de ketjap, sherry en 1 theelepel sambal door elkaar Schep de tahoeblokjes erdoor en laat ± 1 uur marineren Schep af en toe om Laat de boemboe bami goreng wellen volgens de gebruiksaanwijzing Halveer de Spaanse peper uit het bamipakket, verwijder de zaadjes en snijd de peper in kleine stukjes Snipper de ui uit het bamipakket fijn Kook in een pan met kokend water en een kruidenbuiltje de mie gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking Dep de tahoeblokjes met keukenpapier droog Verhit In een braadpan de olie Laat de ui, Spaanse peper en boemboe bami goreng ± 3 minuten zachtjes bakken Voeg de tahoe toe en laat die ± 5 minuten zachtjes meebakken Voeg de rest van de groenten uit het bamipakket (behalve tomaat en taugé) en de prei toe en bak ze al omscheppend in ± 5 minuten knappend gaar Schep de mie erdoor en verwarm die al omscheppend Maak de bami op smaak af met de overgebleven marinade en sambal Schep de taugé uit het bamipakket erdoor en verwarm op een zacht vuur nog ± 5 minuten (schep af en toe om) Maak intussen de pindasaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking Snijd de tomaat uit het bamipakket in plakjes Klop in een kom de eieren los met melk, zout en peper Verhit in een koekepan de boter en bak een dunne omelet Snijd de omelet in reepjes Doe de bami goreng over in een schaal en garneer met plakjes tomaat en de omeletreepjes Geef er de pindasaus apart bij Noot als u de blokjes tahoe even licht frituurt, voordat ze gemarneerd worden blijven de tahoe-blokjes heel en wordt het geen papperige massa tijdens het omscheppen of omroeren van de mie