Mihoen goreng

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng water aan de kook en doe hier de mihoen ± 3 minuten in (de pan is dan van het vuur af) Spoel de mihoen met koud water af en laat deze uitlekken Snijd het vlees in kleine stukjes, de prei in schuine reepjes en wrijf de uien en knoflook fijn Fruit dan de uien en knoflook in de reuzel lichtbruin, voeg hier het vlees bij en bak dit gaar Voeg de prei, de met water verdunde ketjap, mihoen, garnalen, zout en peper toe De mihoen met 2 vorken al omscheppend au bain marie verwarmen anders gaat ze vast zitten Garneer de mihoen met reepjes omelet en ham

Mihoen goreng is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi goreng van quinoa
20 min-
Bekijk recept

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept