Rundvlees met mihoen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in kleine dunne reepjes Roer een mengseltje van sojasaus, sherry, ve-tsin, suiker en zout Giet dit over het vlees, schep even goed door en laat het zo een uurtje staan, onder af en toe omscheppen Dompel de mihoen in de hete bouillon en laat het in twee minuten gaar worden Verwarm de olie en fruit hierin de fijngehakte ui en het gemarineerde vlees Voeg er de losgeklopte eieren bij, schep nog even om tot de eieren net gestold zijn Schep de mihoen in een schaal en leg het vlees erop

Rundvlees met mihoen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept