Gepocheerde eieren uit Berry

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van de bloem en 15 gram boter een beurre manié Schil de uien en hak ze fijn Voeg er de rode wijn bij, zout en peper en laat dit 10 minuten zachtjes koken Schil de knoflook Breng de bouillon aan de kook en laat hem zeer zachtjes koken Snij de korsten van het brood Smeer het in met knoflook en sauteer het in de rest van de boter bruin aan beide kanten Geef de beurre manié bij de saus met de wijn en klop ze er goed door Bereid de eieren als in gepocheerde eieren, maar gebruik als vocht de bouillon Leg op elk sneetje brood een ei, geef er wat saus over en serveer

Gepocheerde eieren uit Berry is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Sherry berry
Bekijk recept
Paaspastei (Frans Paasfeest – recept van Berry)
Voorgerecht
Bekijk recept
Berry-cherry-brownies
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho van kiwi Gold met Pide en Ganda ham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept