Aardbeienijs II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de koelkast in de koudste stand Los de gelatine in zo weinig mogelijk water op Roer de suiker door de vruchtenpuree tot ze geheel is opgelost Meng er de opgeloste gelatine en het laatst de room door Vul het ijsbakje voor driekwart Roer tijdens het bevriezen af en toe Mix het ijs, als het bijna is bevroren, weer luchtig en laat het 4-5 uur vriezen

Aardbeienijs II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Meringues met ijs en Irish-coffeeroom
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleurenshake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Flinterflensjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien met slagroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept