Aardbeienijs met honingsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem het ijs uit de diepvries Hak de amandelen grof, rooster ze in een droge koekenpan in 2 minuten goudbruin en laat ze op een bord afkoelen Smelt de boter op laag vuur in dezelfde koekenpan en roer de honing en de Pernod erdoor Neem de pan van het vuur en roer de amandelen door de saus Was de aardbeien en laat ze uitlekken Schep in 4 schaaltjes elk 2 bolletjes ijs, schep de saus erover en garneer met de amandelen en de aardbeien

Aardbeienijs met honingsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Meringues met ijs en Irish-coffeeroom
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleurenshake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Flinterflensjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien met slagroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept