Aardbeiensorbet II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de aardbeien heel even, maar alleen als het echt nodig is Verwijder de kroontjes en pureer de aardbeien in een foodprocessor U heeft 5 dl aardbeienpuree nodig U kunt ook diepgevroren aardbeienpuree gebruiken Maal de vruchten in dat geval, zonder ze te ontdooien, samen met de suikerstroop in de foodprocessor tot puree Voeg er, als de aardbeien niet veel smaak hebben, citroensap aan toe om de smaak te verhogen Doe het mengsel in een ijsmachine Leg ter garnering de aardbeien die u daarvoor apart heeft gehouden rondom het sorbetijs

Aardbeiensorbet II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Aardbeiensorbet met sinaasappel
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bellini met aardbeien
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeiensorbet
10 min Nagerecht
Bekijk recept