Amandel-bitterkoekjesijs I

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de amandelen, de suiker en de bitterkoekjes in een keukenmachine of blender en laat die draaien tot het een homogene en zeer fijne massa is Klop de slagroom zeer stijf en spatel de er mascarpone en het amandel-bitterkoekjesmengsel door Zet dit minstens 6 uur in de vriezer Haal het een half uur voor het serveren uit de vriezer en serveer het in kleine porties

Amandel-bitterkoekjesijs I is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker


Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept