Amandel-bitterkoekjesijs II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verkruimel de bitterkoekjes, besprenkel ze met rum en laat even weken Hak de amandelen in een keukenmachine fijn Klop de kristalsuiker met de vanillesuiker en de eidooiers en voeg er al roerend de melk aan toe Klop de slagroom bijna stijf en meng dit met het eidooier-suikermengsel Voeg de bitterkoekjes en de amandelen toe en draai het in de ijsmachine tot ijs

Amandel-bitterkoekjesijs II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept