Antilliaans ijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wel de rozijnen in een kommetje met 1 glaasje rum Breng de melk aan de kook Doe intussen de eidooiers, de suiker en de maïzena in een kom en klop tot het mengsel een bijna wit lint vormt Voeg langzaam en onder voortdurend kloppen de warme melk aan dit mengsel toe Voeg de vanille-essence toe en laat het mengsel onder voortdurend roeren op laag vuur zachtjes koken tot het dik wordt Laat de massa afkoelen en voeg de afgegoten rozijnen en 1 glaasje rum toe Roer de massa goed door en doe hem in de ijsmachine

Antilliaans ijs is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Varkenslapjes Op Z'n Antilliaans
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Antilliaans Carnaval
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis Op Z'n Antilliaans
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslever Op Zijn Antilliaans
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept