Appelsorbet

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de suiker met 3/4 dl water aan de kook, laat de suiker al roerend oplossen en laat het stroopje afkoelen Pers de citroenen uit en meet 0,7 dl sap af Was de ongeschilde appels, dep ze droog, snijd ze in vieren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes Pureer de appels, het suikerstroopje en het citroensap in de keukenmachine en wrijf het mengsel door een fijne puntzeef Maak er ijs van Schep 1 bolletje ijs in elk glas en schenk er wat calvados over Garneer met een schijfje appel

Appelsorbet is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtsorbet
Voorgerecht
Bekijk recept
Appelsorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Koriander-appelsorbet
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelsorbet
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Yoghurtsorbet
Voorgerecht
Bekijk recept
Appelsorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Koriander-appelsorbet
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelsorbet
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept