Bessen-roomijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de vruchten door een zeef of pureer ze met een blender en voeg naar smaak suiker toe Verhit dit mengsel, zonder het te laten koken Voeg dan de gelatine toe en breng het op smaak met het citroensap Voeg, zodra de massa begint te binden, de stijfgeklopte slagroom toe Doe deze crème in een ijsschaal en zet ze in het vriesvak van de koelkast Spatel de massa tijdens het eerste kwartier regelmatig om Laat het in 1 1/2-2 uur bevriezen

Bessen-roomijs is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept