Cappuccino-ijs met perzik

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer het cappuccinopoeder en de suiker in een kom door elkaar Verwarm de melk en voeg die al roerend bij het cappuccinomengsel Blijf roeren tot de suiker is opgelost Laat het mengsel afkoelen Klop de slagroom bijna stijf en spatel de room door het cappuccinomengsel Laat het cappuccino-ijs in het vriesvak of in de diepvries in 2-3 uur bevriezen Schep het mengsel elk half uur goed door Schil de perzik en snijd hem in schijfjes Schep het ijs in 2 coupes en garneer met de perzikschijfjes en wat cacaopoeder

Cappuccino-ijs met perzik is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika-cappuccino
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kindercappuccino
10 min
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept