Champagnesorbet

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng voor de suikerstroop 1 deel water en 1 deel suiker, laat het ± 10 minuten zachtjes koken en laat het dan afkoelen Meng de suikersiroop in een kom met de champagne en het citroensap en laat het mengsel in de ijsmachine bevriezen Meng er dan het stijfgeklopte eiwit door en laat het in een bakje verder bevriezen

Champagnesorbet is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Champagnesorbet met chocolademousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet Met Aardbeien
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet
20-30 min -
Bekijk recept
Champagnesorbet KERST 2006
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Champagnesorbet met chocolademousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet Met Aardbeien
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet
20-30 min -
Bekijk recept
Champagnesorbet KERST 2006
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept