Chocolade-ijs II

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de melk aan de kook Doe intussen de eidooiers, suiker en maïzena in een kom en klop tot het mengsel een bijna wit lint vormt Los de cacao in de melk op en voeg de warme melk langzaam en onder voortdurend kloppen aan het dooiermengsel toe Laat het mengsel onder voortdurend roeren op laag vuur zachtjes koken tot het dik wordt Laat de massa afkoelen en doe hem in de ijsmachine

Chocolade-ijs II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept