Chocolade-ijs met muntsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de slagroom en de melk in een pannetje aan de kook Roer de eidooiers met de suiker en de cacao glad en voeg dit al roerend aan het slagroom-melkmengsel toe Verwarm het tot de dooiers de melk hebben gebonden Breng op smaak met de vanillesuiker en zout, roer het koud en laat het in de ijsmachine in 15-20 minuten bevriezen Breng voor de saus de melk en het opengesneden vanillestokje aan de kook en laat het met het deksel op de pan 10 minuten zachtjes trekken Roer de suiker en de dooier door elkaar en bind de melk hiermee Breng de saus op smaak met muntlikeur Verdeel op elk bordje 2 eetlepels saus, leg er een bolletjes chocolade-ijs op en garneer met een takje munt

Chocolade-ijs met muntsaus is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Perzische rijst met linzen
20 min
Bekijk recept
Lamskoteletjes met yoghurt-muntsaus
30 min-
Bekijk recept
Gevulde paprika met Marokkaanse couscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept