Chocolade-ijs met toffee-notensaus en amandelkrullen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een steelpan, roer er de suiker, honing en noten door en laat op laag vuur 3 minuten zachtjes pruttelen Neem de pan van het vuur en roer er lepel voor lepel de slagroom door Houd de saus warm Schep uit beide soorten ijs ovale bolletjes en leg die op de bordjes Schep de warme saus erbij leg er een amandelkrul naast en serveer direct

Chocolade-ijs met toffee-notensaus en amandelkrullen is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladekoffiepotjes
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen gevuld met amandelmelk
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelkrullen met limoencrème
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladeparfait met amandelkrullen
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept