Citroenen met yoghurtijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de citroenen goed schoon, snijd het kapje eraf en hol de vruchten met behulp van een grapefruitlepeltje uit; vang het sap op Snijd de onderkant van de citroenen bij, zodat ze blijven staan en zet ze samen met de kapjes tot het gebruik in de vriezer Klop de mascarpone vlak voor het serveren los met de suiker en 3 eetlepels gezeefd citroensap en roer het ijs erdoor, zodat een samenhangende massa ontstaat Verdeel de schuimkruimels over de citroenen en vul aan met het ijsmengsel Zet de kapjes op de citroenen, zeef er poedersuiker boven en serveer direct

Citroenen met yoghurtijs is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kindercocktail met mango alcoholvrij
- 10 min-
Bekijk recept
Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Baklava
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Crispy yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citruscheesecake
30 min Nagerecht
Bekijk recept