Vouw het bakpapier dubbel en bind het met keukentouw stevig om de vorm, zodat de soufflévorm wordt verhoogd Rasp de schil van 2 citroenen en pers alle 3 citroenen uit U heeft 1 dl citroensap nodig Klop de eidooiers met de suiker schuimig en klop het citroensap erdoor Week de gelatine in ruim koud water, knijp hem goed uit en los hem onder zacht verwarmen op (let op, laat niet koken) Roer de opgeloste gelatine door het eidooiermengsel en laat het lobbig worden Klop de slagroom tot yoghurtdikte en spatel hem samen met de geraspte citroenschil door het eidooiermengsel Klop de eiwitten stijf en spatel ook die door het eidooiermengsel Schep het mengsel in de vorm en laat het in de diepvriezer minstens 4 uur bevriezen Verwijder het papier van de vorm Smelt voor de karamel de suiker op zacht vuur en laat het kastanjebruin kleuren Draai de pan tijdens het smelten van de suiker af en toe rond Schenk de karamel zigzaggend op de met bakpapier beklede bakplaat uit en laat het harden Verkruimel een deel van de karamel en garneer de soufflérand hiermee Garneer de bovenkant van de soufflé met stukken karamel