Citroensorbet II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het water en de suiker in een pan, breng het aan de kook en laat het op matig vuur 3 minuten doorkoken Neem de pan van het vuur en laat de siroop afkoelen Voeg het citroensap aan de siroop toe en doe het mengsel in de ijsmachine U kunt deze sorbet serveren in cocktailglazen, overgoten met ijskoude wodka U kunt er ook uitgeholde citroenen mee vullen, waarbij tenminste 1 cm boven de schil uitsteekt

Citroensorbet II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde sinaasappels uit Argentinië & gezoete stervruchten uit Brazilië
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Citroensorbet
15 min
Bekijk recept
Citroensorbet met nectarines
10 min Nagerecht
Bekijk recept