Frambozensorbet II

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het water en de suiker in een pan en roer goed door Laat het geheel 1 minuut koken en vervolgens afkoelen alvorens het aan het sap toe te voegen Doe het mengsel over in de ijsmachine Om de smaak te accentueren kunt u 1/2 dl frambozensap door sinaasappelsap vervangen U kunt de suiker en het water vervangen door 2 dl rietsuikerstroop Serveer deze sorbet desgewenst in champagneglazen, overgoten met ijskoude champagne

Frambozensorbet II is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Clownpannenkoek met fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pink Champagne
10 min Snack
Bekijk recept
Frambozensorbet met rozenlikeur
10 min Nagerecht
Bekijk recept