Gevulde flensjes met notenijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg in elk flensje een bolletje ijs Vouw de flensjes als een buideltje dicht en bind ze met een sinaasappelschilletje dicht Leg de buideltjes op een mooie schaal en garneer met een takjes witte bessen Stuif over de buideltjes en de bessen een waasje poedersuiker Pureer voor de saus de perziken met enkele eetlepels siroop en serveer de saus apart bij de buideltjes

Gevulde flensjes met notenijs is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Plaattaart met appel en cranberry's
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kastanjepompoen op siroop met notenijs
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-notenijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken appelringen met calvados en notenijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept