Granita

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de espresso met de melk en los de suiker erin op Roer de likeur erdoor en laat afkoelen Schenk het mengsel in een ijslaatje of ander stevig bakje en zet het in de diepvriezer Roer het mengsel na 1 uur met een vork los en zet het terug in de diepvriezer Laat het nog minstens 4 uur in de vriezer staan en roer het elk half uur met een vork los, zodat de ijskristallen niet te groot worden Zet 1 uur voor het serveren 4 hoge glazen in de koelkast Klop de slagroom stijf, eventueel met wat suiker Verdeel de granita over de glazen en garneer met de slagroom Zet lange lepels in de glazen en serveer direct

Granita is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse ananasgranita
370 min-
Bekijk recept
Koken met koffie: Irish coffee, Koffiegranita en Mokkamelk
20 min
Bekijk recept
Aardbeiengranita met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse ananasgranita
370 min-
Bekijk recept
Koken met koffie: Irish coffee, Koffiegranita en Mokkamelk
20 min
Bekijk recept
Aardbeiengranita met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept