Zoek
Bisschopswijn - Vetmaaltijd fase 1
De vlam in de pan
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 liter rode wijn 0,5 liter vers gezette rooibosthee dunne schil van een sinaasappel dunne schil van een citroen 10 kruidnagels 2 stukjes kaneel van ± 5 cm zoetstof naar
Bereiding
Alle ingrediënten, behalve de zoetstof, in een pan doen en zachtjes verwarmen Op een sudderpitje heel zacht een half uurtje laten trekken Warm serveren in wijnglazen
Bisschopswijn - Vetmaaltijd fase 1 is een recept van
De vlam in de pan
Dit vind je misschien ook lekker
Warme bisschopswijn
10 min
Bekijk recept
Witte bisschopswijn met sinaasappel
70 min-
Bekijk recept
Sabayon van bisschopswijn
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bisschopswijn
0 min
Bekijk recept