Zoek
Hollandse kaasplank
6
5 min
Albert Heijn
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
stukje Twijfelaar (driemelkskaas 200 g)
stukje Hollandse (geitenkaas (150 g))
belegen kaas (boeren Leidse (ca. 150 g)puntje)
2 el rinse appelstroop
roggebrood (Brabants (zak 400 g))
Bereiding
1
Leg de kaassoorten op een plank. Serveer er de appelstroop en roggebrood bij.
2
Laat kaas ca. 1 uur voor serveren op kamertemperatuur komen. Zo komen de smaken het best tot hun recht.
Hollandse kaasplank is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Kaasplank met zilveruitjes
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Italiaanse kaasplank
5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaasplank met vijgenbrood
10 min
Snack
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept