rivierkreeftjes in hun eigen kookvocht

6
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alle schoongemaakte en gesneden groenten en het kruidenboeketje bij elkaar in een grote pan en breng langzaam aan de kook totdat het geheel gaar is (± 6 min). Leg de schoongewassen rivierkreeftjes, ontdaan van ingewanden in de kokende bouillon en kook deze 8 minuten mee. Schep de kreeftjes eruit, en bewaar deze in een vuurvaste schaal, laat het vocht in de pan tot ongeveer de helft inkoken. Giet dan de bouillon over de kreeften in de schaal. Serveer lauw of koud met stokbrood.

rivierkreeftjes in hun eigen kookvocht is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept