zalmmousse

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pocheer de vis in ± 10 minuten gaar, laat afkoelen, verwijder het vel en de graten en snij de vis fijn. Los de gelatine in 1 dl warm water op en laat afkoelen. Meng de mayonaise en de slagroom met 1 el citroensap, roer er de opgeloste gelatine door en meng dit alles door de fijngemalen zalm. Breng op smaak met peper, zout en mosterd. Zet de mousse koud weg.

zalmmousse is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmpastei
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soesjes met zalmmousse
50 min Snack
Bekijk recept
Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit
Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmpastei
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soesjes met zalmmousse
50 min Snack
Bekijk recept
Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit
Voorgerecht
Bekijk recept