gehaktbrood met ei

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 gr Celsius. Meng het gehakt met de kruiden, eieren, brood, ui en wortel. Schep een helft in een ingevet cakeblik en leg hierop de gepelde, hardgekookte eieren en dek af met de andere helft van het gehaktmengsel. Druk het voorzichtig aan. Zet het gehaktblik in het midden van de oven, op een rooster en bak het in 45 minuten. Stort het op een langwerpige schaal cq. houten plank, snijd in dikke plakken en garneer met fijngehakte peterselie en een blaadje basilicum. Serveer er een stevige tomaten-basilicumsaus bij.

gehaktbrood met ei is een recept van Buissink.com

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept